Open dagen, voorlichtingsavond
 

 

Jacob van Liesveldt is een scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum en gymnasium. Op onze school krijg je kansen om je talenten te ontwikkelen. Wij zijn een school waar je als leerling gezien, gehoord en gesteund wordt.

Op 1 oktober was ons eerste open huis. We hebben heel veel bezoekers mogen ontvangen! Op 10 november hebben we een grote informatieavond gehad! Maar er is nog meer....

 

Open Huis  met proeflesjes!

Woensdag 1 februari 2023 van 14.00 uur tot 17.00 uur

 

Kom kijken op Jacob van Liesveldt!

Op woensdag 1 februari openen we onze deuren van 14.00 uur tot 17.00 uur voor leerlingen van groep 7 & 8 en hun ouders.

Je kunt gymmen, muziek maken, proefjes doen en lekker op je gemak alle vakken bekijken;
het is allemaal open voor jou! Ons gebouw is groot en gezellig en om alles te kunnen zien hebben we voor iedere leerling die op bezoek komt een route. Als je deze route volgt, kom je overal. In de aula hebben we een gezellig marktplein met koffie, thee, limonade, stroopwafels en popcorn. Hier kun je even lekker bijkomen van je schooldag.
Maar dat is nog niet alles! We hebben dit jaar voor het eerst ook proeflesjes op ons Open Huis. Bij de ingang krijg je het programma. Bij veel vakken kun je een proeflesje volgen. Heb je zin in Frans? Dat kan! Liever een lesje wiskunde? Je bent van harte welkom. Ook zijn er die middag tweetalige proeflesjes te volgen. De vakken Engels en geschiedenis worden gegeven in het Engels. Voor leerlingen met interesse voor het gymnasium zijn er lesjes Latijn. Naast deze routes en de proeflesjes zijn er voor ouders diverse informatiepunten. Hebben je ouders vragen over onze opleidingen? Dan kunnen ze terecht bij de grote informatiekraam in
de aula. Er staat ook een kraam voor tweetalig onderwijs. Op het leerlingenplein kunnen ze informatie inwinnen over extra zorg.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag komen? We zien je heel graag op woensdagmiddag 1 februari. Inschrijven is niet nodig.

roeflesjes op het Open Huis

Heeft u vragen over de brugklas? Wij helpen graag! Neem gerust contact op voor meer informatie met Miranda van Zelst, m.vanzelst@penta.nl

Aanmelding
De aanmelding van een leerling verloopt via de basisschool. Klik op de knop aanmelding onderaan deze pagina voor meer informatie. 

 

Brochure groep 8

 

SCHOOLGIDS

 

AANMELDING