Mediatheek

De mediatheek is een studieruimte waar je je schoolwerk kunt maken, boeken kunt lenen en opdrachten op de computer kunt maken. Het is een plek om rustig te werken of om op zoek te gaan naar informatie.

Openingstijden mediatheek 

Ma8.45 - 16.00 uur
Di8.45 - 15.00 uur
Wo8.45 - 16.00 uur
Do8.45 - 16.00 uur
Vr8.45 - 15.00 uur

 

Informatie boeken

Informatie computers

Catalogus

Schoolpas

Neem altijd je schoolpas mee. Deze heb je nodig om je aanwezigheid te laten registreren, materialen te lenen en op de computers te werken. De kaart is strikt persoonlijk en mag niet worden uitgeleend. Tegen betaling van
€ 3,-- kun je in de mediatheek een nieuwe pas aanvragen indien nodig.

Wachtwoord en gebruikersnaam

Om op de computer in te loggen heb je je gebruikersnaam en je wachtwoord nodig. Deze gegevens krijg je als je voor het eerst bij ons op school komt en blijven je hele schoolcarrière geldig. Bewaar deze dus goed!

Algemene huisregels geldend voor mediatheek

1. De mediatheek is bestemd voor leerlingen die in alle rust willen werken, voor alle overige doeleinden zoals gezellig samenzijn, is de aula beschikbaar.

2. In de mediatheek mogen geen tassen en jassen mee naar binnen. Tassen moeten worden geplaatst in de rekken in de gang voor de mediatheek. Ook de ruimte voor de ingang van de mediatheek moet vrij blijven.
3. Eten, drinken en snoepen is niet toegestaan.
4. Bij wangedrag wordt de toegang tot de mediatheek ontzegd.

Overige mediatheekdiensten

Fotokopieën
Zwart A4 € 0.05
Zwart A3 € 0.10
Kleur A4 € 0,10
Kleur A3 € 0.20

In de mediatheek zijn snelhechters te koop voor € 0.25. Ook is het mogelijk om je werkstuk te laten inbinden, dit kost € 1.00.