Mini Masterclass

Hoe versleutel je internetberichten, zes lessen Engels spreken, Sinterklaas-liedjes in het oude Rome. Zo maar een greep uit het lesaanbod voor kinderen van groep acht van de basisschool, die het leuk vinden om op een hoog niveau uitgedaagd te worden.

Dat kan in de Masterclass die Jacob van Liesveldt dit jaar voor de dertiende (!) keer organiseert. Op twaalf woensdagen zijn de leerlingen welkom om op een inspirerende manier kennis te maken met stof en vaardigheden die hen interesseren. Geen stof die zij in een brugklas krijgen aangeboden, maar extra’s die een beroep doen op hun nieuwsgierigheid. 

 

Woensdag 28 oktober is de start van de dertiende Masterclass. De ochtendgroepen krijgen dan les van 9.00 uur tot 12.15 uur. De middaggroep begint om 13.30 uur en eindigt om 16.00 uur. In alle groepen zijn nog enkele plaatsen vrij. 

 

Inschrijven kan via de brochure die bij de leerkracht van groep acht van de basisschool verkrijgbaar is. Hier vindt u ook de brochure en het inschrijfformulier.

  

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met een van de coördinatoren van de Masterclass, mevrouw drs. W.H.E. Heikoop of de heer H.W.Schreuders,  0181-316866. Ook via de mail zijn zij bereikbaar: masterclass@penta.nl 

 

En inderdaad, ook Michelangelo maakt zijn opwachting bij het vak Kunst door de eeuwen. 

Ga terug