IB graduation ceremony

Vlak voor de zomervakantie kwam een grote groep tto-leerlingen die vorig jaar al geslaagd waren, opnieuw naar school. Eindelijk konden zij dan het certificaat Engels van het International Baccalaureate (IB) in ontvangst nemen. Deze uitreiking was eind september 2020 uitgesteld omdat het toen door de Covid-19-epidemie niet mogelijk was zoveel mensen in de school te ontvangen.

Op vrijdag 9 juli arriveerden ’s middags de voormalige havoleerlingen en ’s avonds de oud-vwo’ers. Zij werden op het schoolplein verwelkomd door Peter MacBanshee die met zijn doedelzak de sterren van de hemel speelde. Uiteraard gehuld in cap and gown kwamen zij één voor één over de rode loper de school binnen. In lokaal 0.31 ontvingen zij hun IB-certificaat en hun Senior tto certificaat uit handen van hun docenten Kevin Schuck en Marina Philippa. Daarna was er nog een gezellig samenzijn op het plein met natuurlijk de traditionele groepsfoto’s waarbij de graduates al even traditioneel de baretten hoog in de lucht gooiden.

Inmiddels had de volgende groep tto-leerlingen alweer de IB-examens gedaan en ook nu weer zijn alle kandidaten daarvoor geslaagd. Opnieuw dus een slagingspercentage van 100% op zowel havo als vwo! De uitreiking van deze certificaten vindt plaats op vrijdag 24 september.

Ga terug