Afsluiting schooljaar

Schooljaar 2020-2021 is op een prettige manier afgesloten.

Afsluiting schooljaar 2020-2021 

In de week van 12 t/m 16 juli hebben we het schooljaar 2020-2021 op een prettige manier afgesloten. Op maandag werden de diploma’s van onze mavoleerlingen feestelijk uitreikt, dinsdag waren de vwo-leerlingen aan de beurt en onze havisten kregen op woensdag het felbegeerde diploma in ontvangst. Alle examenkandidaten werden onthaald met een drankje en een gezellige barbecue, gevolgd door een officieel gedeelte met genodigden in kleine setting. Op alle dagen was er na afloop van de diploma-uitreiking een klein feestje. Met een slagingspercentage van 98% voor de mavo, 95% voor de havo en opnieuw 98% voor het vwo kunnen we terugkijken op uitstekende resultaten. 
Donderdag 15 juli kregen de niet-examenleerlingen hun rapporten uitgereikt en werden de laatste boeken ingeleverd. In de middag hebben we afscheid genomen van een flink aantal collega’s van wie het merendeel de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Het werd een fijn en soms wat emotioneel afscheid, afgesloten met een gezellig samenzijn op een speciaal voor deze gelegenheid aangekleed schoolplein. Een goede afsluiting van een bijzonder schooljaar. 

Een feestelijke uitreiking voor mavo-, havo- en vwo-leerlingen. Dit is geslaagde leerlingen van vwo-6, de foto is gemaakt door Mark Redan
 

Ga terug