Adverteerders gezocht

Voor het fotojaarboek 2017/2018 zijn wij op zoek naar adverteerders. Het fotojaarboek is een boek met daarin alle eindexamenkandidaten en hun herinneringen.

Ieder jaar werkt de redactie, bestaande uit eindexamenleerlingen, een docent Nederlands en de medewerker voorlichting aan een boek voor alle eindexamenleerlingen. Iedere leerling schrijft een stukje, er staan pasfoto's in van de leerling in klas 1 en van het eindexamenjaar en alle docenten en medewerkers gaan op de foto. Iedere eindexamenleerling krijgt het bij de diploma-uitreiking cadeau. Het is een boek om heel vaak even in terug te bladeren.

Het boek kan niet bestaan zonder adverteerders. Nu hebben we gelukkig al heel veel trouwe adverteerders die ieder jaar in het boek een advertentie laten plaatsen. Maar we zijn ieder jaar ook op zoek naar ouders met een eigen bedrijf die willen adverteren in ons boek (A4-formaat).

De kosten zijn:

Kwart pagina 100 euro
Halve pagina 185 euro
Hele pagina  250 euro

Wilt u informeren naar de mogelijkheden? Stuurt u dan alstublieft een mailtje t.a.v. Miranda van Zelst (m.vanzelst@penta.nl) met uw naam en telefoonnummer en dan nemen we contact met u op.

 

 

 

 

Ga terug